GRUNDKURS ÖVERLEVNAD SURVIVAL

Vill du stärka ditt självförtroende, lära känna dina förmågor och begränsningar? Ska du ut på äventyr och vill känna dig förberedd både mentalt och fysiskt? Då är det här en kurs för dig!


Nu har du möjligheten att tillsammans med oss under en helg, uppleva och samtidigt lära dig mer om överlevnad under lite tuffare förhållanden. Är du nyfiken på hur du reagerar vid trötthet och hunger?  Utan mat i 42 timmar och lite sömn? Tält och hammock är en lyx men din tarp, ditt liggunderlag och sovsäck är din bästa vän.    

Du kommer med andra deltagare lära dig grunderna i överlevnad för att sedan lösa uppgifter under olika moment som kan vara fördelat på dygnets alla timmar. Under kursen ingår även utbildning i improviserad traumasjukvård i fält. Samtliga instruktörer har militär bakgrund. Vi har själva prövat våra förmågor, vår uthållighet och insett våra begränsningar under någon form av överlevnad. Vi tycker fortfarande att det är väldigt roligt!    

Kunskap i överlevnad är den bästa försäkring som du kan skaffa dig och världen blir betydligt tryggare om du lär dig de grundläggande teknikerna så att du vet hur du ska bete dig i en överlevnadssituation.    

Är ni en grupp som vill boka en helg utanför redan planerad kurs. Hör av er så gör vi vårt bästa för att hitta ett datum som passar.  Anmälan till vårens och höstens kurser i Stockholm har öppnat.  

Pris 3500kr/per person. 
 

Rabatt kod SURVIVAL 22 15% Rabatt