Businesspassion

BUSINESS & PASSION

BUSINESSPASSION ÄR INTE ETT VANLIGT AFFÄRSNÄTVERK, VI BESTÅR AV TVÅ BEN:

PASSION: Delen som är våran Lecher/passion del där vi träffas c:a 6 gånger per år för att ha trevligt och träffas fysiskt under trevliga förhållanden. Dessa event är oftast kostnadsfria och öppet för alla att delta vid.   Här kan våra medlemmar räkna med att få med sig kontakter från nya eller gamla bekanta.  Du som är medlem i nätverket kan även räkna med att fyllas med energi och inspiration, samtidigt som du blir lite bortskämd. På våra nätverksträffar kommer vi att arrangera föreläsningar, underhållning, events och  skapa starka relationer med alla medlemmar i Businesspassion.

BUSINESS: Här har vi nätverk under ordnade förhållanden med ett tydligt fokus på att kunna hjälpa varandra framåt när det kommer till våra verksamheter.

Ulrika Frisk

Anders Frisk

Annika Guldroth

Ulrica har arbetslivserfarenhet från några av Sveriges starkaste varumärken som TV4, Bonnier Magazines & Brands, American Express, Spendrups, Scandic, Fritidsresor och Birka Cruises. Ulrica har haft roller som bl.a Event Manager, Senior Manager Sponsorship & Events och Sales Manager Meetings & Events.

Anders är entrepenör och jobbar idag som Managementkonsult på H&M. Anders är anställd på konsultföretaget Antigo och tar olika konsultuppdrag för Antigo. Under flera år så var Anders Försäljning-och Marknadschef på IHM och därefter jobbade han i utbildningsbranschen på bl.a Astrakan och Academedia. Anders är en van föreläsare och har specialiserat sig på förändringsledning.

Annika är utbildad marknadsekonom och projektledare samt har bred erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och affärsutveckling. De senaste jobben har inneburit att hitta nya intäkter och även stärka varumärket samt marknadsföra produkter. Annika är grundare av mediehuset IT Media Group, vars fokus är att sprida kunskap om IT & Digitalisering. Hon har även gått in som partner på Businesspassion.

"Målet är att skapa Sveriges starkaste nätverk i affärsvärlden."